Translate

2016. április 27., szerda

Lecsapott a NAV egy diáklányra!!! Mert Ő bűnöző !!!



A Facebookon csapott le a NAV, óriási bírságra számíthat a hirdető! És csak egy diáklány volt...

Lecsapott  a NAV egy bűnöző diáklányra,

aki feketén árulta használt bugyiját, cuccait a

facebookon egy adok - veszek csoportban! DURVA!!!


A NAV napról napra egyre frappánsabb és gyomorforgatóbb ötlettel rukkol elő, hogy eredményt és ezzel bevételt érjenek el. 

Régen úgy működött egy próbavásárlás, például egy balatoni hekksütőnél, hogy odaállított egy csapat revizor (akikről természetesen egyből lerítt, hogy az adóhatóság képviseletében jöttek) fogyasztottak egy keveset, majd ha kaptak blokkot, békésen mit sem szólva távoztak.

Manapság mindenki jól tudja, hogy abban az esetben, ha kapnak blokkot, akkor is addig bogarásznak, amíg egy apró hibát nem találnak (és persze mindenhol tudnak, ha akarnak).

Annyira kreatívak, hogy képesek elmenni tetováltatni, műkörmöshöz, egy személyi edzésre vagy akár bekopogtatnak az idős nénihez is, akinek ki van írva a kapujára, hogy Tojás 25Ft/db kapható!

Természetesen, ha büntetniük kell, nem fizetik ki az igénybe vett árut vagy szolgáltatást! Ergo  a fodrász levágja a haját, nem ad blokkot, megbüntetik és még  a hajvágást sem fizetik ki.

Így esett áldozatul egy gyanútlanul ruhákat értékesítő diáklány is, aki egy kis zsebpénzre szeretett volna szert tenni, használt ruháit és néhány új darabot értékesítve.

A NAV revizor időpontot egyeztetett a hölggyel, majd a helyszínen azonnal mindent lefoglaltak!




FONTOS: Ha csak a használd ruhádat szeretnéd értékesíteni, akkor is nyugtát kell kiállítanod róla! Továbbá egy listában vezetni az értékesítéseidet, amit ha kér az adóhatóság, akkor be kell nyújtanod nekik! 

Legyetek nagyon óvatosak, ha a Fészbukon' árultok bármit is!!!


forrás:fem3cafe.hu